Upravit stránku

Pracovní náplň:

  • řízení stravovacího provozu LLB a.s. a zajištění jeho kompletního fungování,
  • zajištění komplexních gastronomických služeb pro klientelu lázní,
  • sledování úrovně a kvality poskytovaných služeb a spokojenosti zákazníků,
  • zajištění cateringových akcí na míru v areálu lázní a rovněž i externě(u školení, plesů, večírků, korporátních akcí aj.),
  • kontrola dodržování zásad HACCP a veškerých hygienických norem a standardů,
  • reprezentace provozu při obchodních jednáních,
  • zajištění efektivnosti hospodaření daného provozu a pravidelné hodnocení jeho výkonnosti,
  • vedení a koordinace zaměstnanců, rozdělování úkolů  a kontrola jejich plnění, hodnocení zaměstnanců a jejich motivace (cca 60 zaměstnanců - šéfkuchař, kuchaři, cukrářky, nutriční terapeutky, servírky, prodavačky, skladnice, pracovníci umývárny atd.)
  • aj.

 Požadavky:

  • min. ukončené středoškolské vzdělání v oboru hotelnictví, gastronomie, turismu,
  • min. 5 let praxe v řízení v oblasti gastronomie (v hotelovém a restaurační zařízení větší kapacity),
  • nadšení a orientace v oboru gastronomie,
  • schopnost vést a motivovat velký tým lidí,
  • kreativita, časová flexibilita, zodpovědný přístup,
  • znalost cizího jazyka výhodou (Aj, Nj, Rj),
  • uživatelskou znalost MS Office,
  • zdravotní průkaz, řidičský průkaz sk."B".

Nabízíme:

  • práci v zajímavém a příjemném pracovním prostředí lázní,
  • moderní gastronomický provoz,
  • práci na hlavní pracovní poměr - jednosměnný provoz,
  • motivující mzdové ohodnocení,
  • závodní stravování,
  • příspěvek na penzijní připojištění,
  • aj.

V případě, že máte zájem o danou pozici a splňujete-li výše uvedené požadavky, neváhejte nás kontaktovat na tel.: 466 860 529, případně pošlete Váš životopis na e-mail: zamestnani@llb.cz